Thema feest Mexicaanse Tequila party – Tequila Fiesta

2 mans Mariachi band

Proef van onze tequila cocktails en laat de smaken je meenemen op een reis door Mexico. Van de klassieke margarita tot de Paloma en de tequila sunrise, we hebben alle klassiekers voor je klaarstaan. Ervaar de kick van tequila en laat de muziek en de sfeer je meenemen op een onvergetelijke avond.

Maar de Tequila Fiesta draait niet alleen om drankjes. We hebben ook een aantal leuke activiteiten voor je in petto. Doe mee met onze tequila tasting en leer meer over de geschiedenis en de productie van tequila. Of doe mee aan onze limbo wedstrijd en laat zien hoe laag je kunt gaan onder de invloed van tequila.

Feest tot in de vroege uurtjes, dans op de muziek en laat de sfeer je meenemen. Dit is een avond die je niet wilt missen, dus neem een shot, geniet van de smaken en laat de tequila je gids zijn op deze geweldige reis.

¡Lang leve Mexico!

Boek een van onze solo acts of… als je meer wilt… hier heb je:

Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl
Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl
Catering, hapjes, food trucks en decor: mexicaansethemafeest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Neem contact met ons op:
Chat met ons: [chat link]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).